YALOVA / ALTINOVA - Tokmak Ortaokulu

May

Öğrenci, Öğretmen ve velilerimiz ile ebru sanatını öğrendik. 150 ye yakın ebru çalışması hazırladık.

May

1987 yılından itibaren ülkemizde her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" etkinlikleri düzenlenmektedir. Öğrencilerimizde iş güvenliği bilinci oluşturmak için okulumuzda iş güvenliğine dikkat çeken program hazırladık.

May

Öğrencilerimizin kendilerini evde hissetmeleri ve rahat etmeleri için "Dinlenme- Oyun Köşesi" hazırladık. Ayrıca küçük bir mescit oluşturduk.

May

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için kitapları kütüphaneden çıkarıp koridora "OKU" kitaplığı hazırladık. Amacımız kitapların ulaşılabilirliğini ve görünürlüğünü artırmak.

Nis

Öğrencilerimize okuma bilinç ve alışkanlığı kazandırabilmek için "Kütüphaneler Haftası" etkinlikleri yaptık. Okul panomuzu kitap, kütüphane ve okuma ile ilgili yazı ve görsellerle donattık. Öğrencilerimizi Altınova Halk Kütüphanesine götürdük.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamasında Şehitlik Anıtı maketi, resim sergisi ve Çanakkale Savaşı´nı tasvir eden maketler sergilendi. Savaş dönemini anlatan tiyatro oyunu oynandı. Dönemin yokluk şartlarını temsilen üzüm hoşafı ve ekmek ikramı yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk´ün büyük boy portresinin de sergilendiği Çanakkale Zaferi coşkulu ve anlam dolu olarak kutlandı.

Mrt

KÜÇÜK KIZLAR VE KÜÇÜK ERKEKLER KATEGORİSİNDE GÖSTERDİKLERİ BU BAŞARI İÇİN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ ESEN GÖKALP´İ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.