YALOVA / ALTINOVA - Tokmak Ortaokulu

Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma Yarışması

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda Dereceye Giren öğrencilerimiz var.

Ock

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ortaokullar arası düzenlenen “Öğretmenime Mektup” konulu mektup yarışmasında 6. sınıf öğrencilerimizden İrem SAKA ilçe birincisi, Ecrin DERDİYOK ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

Ock

21 Kasım Salı günü Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Nazan ÇALBAYRAM okulumuzda sağlıklı, dengeli beslenme; sporun, kaliteli uykunun sağlığımıza olan etkisi üzerine öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Keyifli söyleşimizde öğrenciler sıkılmadan, eğlenerek birçok beslenme alışkanlıklarının aslında çok sağlıksız olduğunu fark etti ve bundan sonra paketli gıda tüketmemeye, doğal sağlıklı besinler tüketmeye özen göstereceklerini söylediler. Ayrıca sporun ve kaliteli, derin uykunun sağlıklı yaşam için çok önemli olduğunun farkına vardılar.

Eyl

İlköğretim haftasını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Eyl

GAZİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TOKMAK KÖYÜ SAKİNLERİNDEN KIBRIS GAZİSİ HÜSEYİN DEMİRBAŞ'I EVİNDE ZİYARET ETTİK.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü programımızı yaptık.

Haz

ECZACIBAŞI A.Ş. (İPEK KAĞIT) FABRİKASININ HER YIL DÜZENLEDİĞİ RESİM ŞENLİĞİNE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ GÜZEL RESİMLER YAPARAK EĞLENDİ.

May

Atatürk´ün Samsun´a çıkışının 100. yılı kutlamaları okulumuzda büyük bir coşku içinde geçti.

May

Öğrenci, Öğretmen ve velilerimiz ile ebru sanatını öğrendik. 150 ye yakın ebru çalışması hazırladık.